online
only
slechts 50 stuks, op = op

dit te gekke limited edition MVV carnavalsshirt bemachtigen?

Dat kan! Spaar dan online bij Bakkerij Paulissen en maak kans op dit collector's item.

Spaar nu online voor een limited edition MVV carnavalsshirt! 

Wil jij als échte MVV fan dit te gekke limited edition MVV carnavalsshirt bemachtigen? Spaar dan online bij Bakkerij Paulissen en maak kans op dit collector’s item. Wacht niet te lang met sparen, want OP=OP! 

Hoe werkt het?

  1. Plaats een bestelling door op de bovenstaande knop te klikken.
  2. Bij elke €25,- (na verrekening van eventuele kortingen) ontvang je een spaarpunt.
  3. Bij het behalen van 10 spaarpunten ontvang je na afloop van de spaaractie een e-mail met een exclusieve uitnodiging om je shirt op te komen halen.
  4. Maak een afspraak om je shirt op te halen.

Actievoorwaarden

  • Bij elke €25,- na verrekening van eventuele kortingen ontvang je 1 spaarpunt.
  • Je ontvangt enkel een spaarpunt bij betalingen via iDEAL.
  • Bij 10 spaarpunten kun je jouw shirt bemachtigen.
  • Zolang de voorraad strekt (50 stuks), OP=OP. 
  • Shirts moeten worden opgehaald op vertoon van de unieke code in de e-mail.

Veelgestelde vragen over de MVV-spaaractie

Waar en wanneer kan ik mijn shirt ophalen?

Zodra jouw spaarkaart vol is, kun je een afspraak maken om jouw shirt op te halen door te mailen naar info@bakkerijpaulissen.nl.

Wat als mijn spaarkaart vol is, maar ik na afloop van de spaaractie geen e-mail ter bevestiging heb ontvangen?

Mogelijk is deze e-mail in jouw spambox beland. Wanneer je de e-mail daar ook niet ontvangen hebt, zijn alle shirts helaas al vergeven. Met de openstaande spaarpunten kun je verder sparen voor €5 korting op een volgende bestelling. Deze korting wordt automatisch bij je volgende bestelling verrekend na het behalen van 10 spaarpunten.

Kan ik mijn spaarpunten ook aan iemand anders geven?

Je kan je spaarpunten niet aan iemand anders geven. Deze actie betreft een online only actie waarbij het niet mogelijk is om spaarpunten uit te wisselen met anderen. Mocht je samen willen sparen, dan kan dit gedaan worden via één e-mailadres. 

Kan ik het shirt door iemand anders op laten halen op vertoon van de unieke code?

Je kan het shirt door iemand anders laten ophalen. Let wel op dat dit alleen kan op vertoon van de unieke code die je per e-mail ontvangt. Deze code is eenmalig geldig. Mocht de code al gebruikt zijn dan komt deze te vervallen en vervalt daarmee het recht op een shirt. 

Ik heb geen spaarpunt ontvangen bij mijn bestelling, wat nu?

Het kan zijn dat je niet aan de actievoorwaarden voldaan hebt. Is je bestelwaarde minimaal €25,- na verrekening van eventuele kortingen en heb je met iDEAL betaald? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch via 043 - 8700 750 of mail naar info@bakkerijpaulissen.nl. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

Waarom kan ik alleen online sparen voor het shirt?

Wij zijn de bakker van vroeger, anno nu. Met het faciliteren van het online bestellen zorgen we ervoor dat je op ieder moment van de dag een bestelling kan plaatsen. Probeer het en je wil niet meer anders. Tevens kunnen we er op deze manier voor zorgen dat iedereen evenveel kans maakt op een van de limited edition MVV carnavalsshirts. Is het online bestellen nieuw voor jou en wil je hier graag ondersteuning bij? Vraag dan een van onze medewerkers in een van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch via 043 - 8700 750 of mail naar info@bakkerijpaulissen.nl. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

Full name
Job title, Company name