nieuwe
winkel
nieuwe bakkerswinkel in Vaals

opening bakkerswinkel in Vaals!

Ons bedrijf groeit. Ons assortiment groeit. En onze bakkerswinkels groeien ook. Wij kondigen dan ook met trots aan dat wij in Vaals een tiende bakkerswinkel zullen openen in het voorjaar!

Samen Verantwoord Groeien? Dat doen we binnenkort ook in Vaals!

Met trots maken wij bekend dat wij in Vaals aan de Maastrichterlaan 34A een nieuwe bakkerswinkel in het voorjaar zullen openen. Hiermee voegen wij een tiende bakkerswinkel toe aan ons bedrijf. De opening van deze nieuwe bakkerswinkel gebeurt met een duidelijke visie en ambitie. Het sluit naadloos aan op onze focus om een toegankelijke, eigentijdse en ambachtelijke bakker in Zuid-Limburg te zijn. Als vooruitstrevend familiebedrijf houden wij onze ogen altijd gericht op groei en vooruitgang. Groeien doen we echter alleen op verantwoorde wijze, door goed te luisteren naar onze klanten én medewerkers. Onze hernieuwde strategie is dan ook Samen Verantwoord Groeien. Op deze manier zetten wij de traditie van het ambacht voort in Vaals, als ‘De bakker van vroeger, anno nu’!

moderne en uitnodigende bakkerswinkel

Net zoals onze andere bakkerswinkels zal onze vestiging in Vaals een moderne bakkerswinkel worden met een winkelconcept dat zich kenmerkt door een open en uitnodigend karakter, semi-zelfbediening en de gelegenheid om te genieten van een kopje koffie met wat lekkers uit onze bakkerij. Naast een ruim aanbod aan brood, broodjes, gebak en hartige snacks kunnen de traditionele Limburgse vlaaien en ons iconisch Limburgs boterbroodje natuurlijk niet ontbreken. Deze zullen dan ook een prominente plek in onze nieuwe bakkerswinkel krijgen.

laat jij ze als warme broodjes over de toonbank gaan?

Voor deze nieuwe bakkerswinkel zijn wij op zoek naar nieuwe verkooptalenten die ons team willen versterken. Laat jij ze als warme broodjes over de toonbank gaan en krijg jij veel energie van contact met klanten? Reageer dan zeker op een van onze vacatures op werkenbij.bakkerijpaulissen.nl door op bovenstaande knop te klikken!

Zien wij jullie binnenkort in Vaals?

Full name
Job title, Company name