Bakkerij Paulissen blijft ook de komende tijd voor jullie klaar staan. Onze bakkerswinkels blijven open en wij zetten ons 100% in om zelfs tijdens deze crisis de beste kwaliteit en service te leveren. Uiteraard gelden er wel extra voorzorgsmaatregelen (volgens richtlijnen RIVM) om gezamenlijk de verspreiding tegen het coronavirus tegen te gaan. Het bieden van een gezonde en veilige (werk)omgeving staat natuurlijk voorop.

Openingstijden
Zoals eerder aangegeven kunt u ook nu dagelijks terecht voor uw brood en banket. Wij blijven vers bakken en onze bakkerswinkels blijven open. Als gevolg van de aanvullende maatregelen is de lunchgelegenheid in onze winkels tot nadere berichtgeving gesloten. Take away is nog steeds mogelijk gedurende de openingstijden.

Bestellingen
Wij merken dat er meer afname is t.o.v. normaal. Daarom adviseren wij om bestellingen vooraf door te geven. Doe dit telefonisch door te bellen naar het gewenste filiaal of geef de bestelling digitaal door.

Extra hygiëne in de bakkerswinkels
Het is extra belangrijk om richtlijnen en voorschriften over hygiëne in acht te nemen. Daarom hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Wij maken oppervlakken en voorwerpen die door verschillende mensen worden aangeraakt extra vaak schoon. Denk aan pinapparaten, de kassa, de toonbank, de vitrine, handgrepen, deurklinken, etc.
  • Ook is er een handpompje met desinfectiegel aanwezig, zodat u en onze medewerkers hun handen te allen tijde kunnen desinfecteren.
  • Er worden geen handen geschud en we houden minimaal 1,5m afstand.
  • Wij beperken het aantal klanten dat tegelijk in de bakkerswinkel aanwezig mag zijn. Hoeveel dit is, is afhankelijk van de grote van de winkel. Bij uw bakkerswinkel informeren wij u over dit aantal. Ziet u het maximaal aantal toegestane klanten in de winkel, dan vragen wij u om even buiten te wachten.
  • Probeer zoveel mogelijk (contactloos) te pinnen in plaats van contant te betalen. Bij het doorgeven van brief- en muntgeld wordt het coronavirus sneller verspreid dan wanneer u pint.

Personele bezetting; wie ziek is blijft thuis
Wij hebben strikte afspraken gemaakt met al onze medewerkers. Indien zij of iemand uit hun omgeving verschijnselen vertoont van griep, verkoudheid of koorts blijven ze thuis. Gevolgen voor onze bezetting proberen we zo veel mogelijk te beperken. Wij kunnen echter niet geheel voorkomen dat er mogelijk één of meerdere bakkerswinkels tijdelijk sluiten i.v.m. onvoldoende bezetting. De laatste informatie hierover is terug te vinden op onze website. We rekenen hiervoor op uw begrip.

Uiteraard willen wij ook onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Vertoont u of iemand in uw omgeving ziekteverschijnselen? Wij verzoeken u dan om thuis te blijven en uw bezoek te annuleren.

Bovenstaande maatregelen blijven gelden tot nadere berichtgeving. Of totdat het RIVM en onze overheid nieuwe adviezen uitbrengen. Indien er gewijzigde of aanvullende maatregelen dienen te worden genomen, dan informeren wij u tijdig hierover.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid en veel succes in deze onwerkelijke tijd.