Het gaat goed met de economie. Er is volop werkgelegenheid en de werkloosheid neemt af. Ook ons familiebedrijf groeit en steeds meer klanten weten de weg naar Bakkerij Paulissen te vinden. Daar zijn wij ontzettend trots op en het motiveert ons nog eens extra om deze lijn door te trekken.

Toch brengt deze economisch goede tijd ook wat onevenwichtigheden met zich mee. Met name de krapte op de arbeidsmarkt levert ons een behoorlijke uitdaging op en het ziet er naar uit dat deze situatie voorlopig zal aanhouden. Het werven en selecteren van nieuwe collega’s voor alle afdelingen binnen ons bakkersbedrijf is dan ook volop in gang.

Binnen het speelveld van een krappe arbeidsmarkt én economische groei is het van belang om goed te blijven zorgen voor onze medewerkers, die er elke dag samen met ons de schouders onder zetten en bereid zijn dat stapje extra te zetten. Om ervoor te kunnen zorgen dat de werkdruk bij onze medewerkers op een prettig en acceptabel niveau blijft, zullen er door ons soms ingrijpende maatregelen moeten worden getroffen.

Dit heeft ons doen besluiten om de openingstijden van de winkels in Biesland en Wittevrouwenveld tot nader bericht in te korten. Natuurlijk is dit niet de meest wenselijke situatie, maar als werkgever voelen wij ons verantwoordelijk om het belang van onze medewerkers en toekomstige collega’s voorop te stellen en een fijne werkomgeving te kunnen blijven garanderen.

Over wijzigingen die er rondom dit onderwerp in de toekomst nog aan de orde zijn informeren wij u uiteraard tijdig via onze website en in onze verkooppunten.

Wij willen u bedanken voor het begrip en zien u graag terug in een van onze winkels.

Luc en Tom Paulissen