bakkerswinkel - ophaalpunt

Wyck | Maastricht

Wycker Brugstraat 37a
6221 EB
,
Maastricht
043 8700 764

Gelegen in hartje Maastricht, in het bruisende stadsdeel Wyck, kun je 7 dagen per week terecht bij onze bakkerswinkel. Na een ingrijpende verbouwing is een geheel nieuw concept opgetuigd: een bakkerswinkel met een open selfservice karakter, typische Maastrichtse specialiteiten en de gastvrijheid waar Bakkerij Paulissen om bekend staat.

Op de locatie in Wyck, waar al tientallen jaren een bakkerij gevestigd is, zijn de klassieke vitrines vervangen door losse presentatie meubels. Brood en broodjes worden in zelfbediening aangeboden. Op deze manier kun je meteen gaan ‘winkelen’: pak een boodschappenmandje, neem zelf de broden uit de schappen en snij zelf het brood met de broodsnijmachine op 3 verschillende diktes. Als je liever geholpen wil worden, kan dat uiteraard ook. Tevens bieden we typische Maastrichtse bakkersspecialiteiten aan in hiervoor nieuw ontworpen cadeauverpakkingen.

Assortiment

Brood, desem- en speltbroden uit eigen desembakkerij, broodjes, cake, vlaai, taart, gebak, stukgoed, hartige snacks, belegde broodjes en (fris)dranken.

Bakkerscafé en to go

Buiten op ons terras geniet je samen van een vers belegd broodje, stuk gebak of kop koffie! Geen tijd? Neem een koffie of broodje-to-go!

Bestel online!

Je bestelt jouw favorieten nu eenvoudig online! Kies jouw ophaalpunt, selecteer de gewenste producten en besluit welk moment jou het best uitkomt om je bestelling op te halen. Reken veilig af online en daarna proef, ruik en ervaar je wat écht vers is. Bestel vóór 17:00 en haal je bestelling morgen al op in één van onze winkels.

Nieuwe locatie

Vanaf het voorjaar van 2024 zullen wij op een nieuwe locatie gevestigd zijn: de Wyckerbrugstraat 3! Wij gaan van een klein pandje naar een prachtig groot, karakteristiek pand, waarbij wij veel meer ruimte zullen hebben om jullie allemaal te ontvangen in onze nieuwe bakkerswinkel. ​​Na een periode van werkzaamheden waarin wij het pand zullen omtoveren tot een van onze vertrouwde en sfeervolle bakkerswinkels, kijken wij ernaar uit om jullie in het voorjaar te verwelkomen op onze nieuwe locatie.

Openingstijden
maandag
08:00 - 18:00
dinsdag
08:00 - 18:00
woensdag
08:00 - 18:00
donderdag
08:00 - 18:00
vrijdag
08:00 - 18:00
zaterdag
08:00 - 18:00
zondag
08:00 - 18:00
Speciale dagen

medewerkers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Aniek Prickaerts

verkoopster

“Wat ik het leukste aan mijn werk vind is het contact met de mensen en de leuke band die ik met klanten opbouw. Natuurlijk ook de mooie winkel met lekkere producten en een fijne werksfeer. Wie wil er nou niet tussen al die lekkere producten werken? Mijn favoriete product is het miserablegebakje... gevolgd door een lekkere macron!"

Eveline Eummelen
Manager
Aniek Prickaerts
verkoopster

Wil bij ons komen werken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.