let op! voor Pinksteren zijn er aangepaste bestel -en openingstijden! Pinkstermaandag zijn al onze winkels gesloten! Bakkerswinkel Wyck ook Pinksterzondag gesloten.

Bestellen voor Pinksteren: tot donderdag 19 mei, 16 uur voor vrijdag 17 mei EN zaterdag 18 mei. Vrijdag 17 mei tot 16 uur bestellen voor zondag 19 mei. Lees voor overige besteldeadlines:

lees meer
let op! voor de paasdagen zijn er aangepaste bestel- en openingstijden

Tot donderdag 28-3 tot 16 uur kun je de bestelling plaatsen voor vrijdag 29-3 en zaterdag 30-3. Op vrijdag 29-3 tot 16 uur voor paaszondag 31-3.

Meer info
op woensdag 20 en donderdag 21 maart is onze bakkerswinkel in Wyck gesloten vanwege de verhuizing

op vrijdag 22 maart zullen wij feestelijk openen aan de Wycker Brugstraat 3!

let op! aangepaste openingstijden met carnaval

op maandag en dinsdag hebben wij een zondagsassortiment met een beperkte keuze aan grote broden

openingstijden
op zaterdag 20 jan vanaf 16:00u en zondag 21 jan de gehele dag zijn wij gesloten vanwege ons jaarlijks personeelsfeest!

Op maandag 22 januari staan we weer voor jullie klaar met verse broden, vlaaien en gebak!

lees meer
let op!

voor de feestdagen zijn er aangepaste bestel- en openingstijden

meer info
let op! voor de feestdagen zijn er aangepaste bestel- en openingstijden

tot vrijdag 29 december 16:00 kun je je bestelling plaatsen voor 30, 31 december & 2 januari

Meer info
BAKKERSWINKEL - BAKKERSCAFÉ - OPHAALPUNT

Wyck | Maastricht

Wycker Brugstraat 3
6221 EA
,
Maastricht
043 8700 764

Gelegen in hartje Maastricht, in het bruisende stadsdeel Wyck, kun je 7 dagen per week terecht bij onze bakkerswinkel. Na een ingrijpende verbouwing is een geheel nieuw concept opgetuigd: een bakkerswinkel met een open selfservice karakter, typische Maastrichtse specialiteiten en de gastvrijheid waar Bakkerij Paulissen om bekend staat.

Op de locatie in Wyck, waar al tientallen jaren een bakkerij gevestigd is, zijn de klassieke vitrines vervangen door losse presentatie meubels. Brood en broodjes worden in zelfbediening aangeboden. Op deze manier kun je meteen gaan ‘winkelen’: neem zelf de broden uit de schappen en snij zelf het brood met de broodsnijmachine op 3 verschillende diktes. Als je liever geholpen wil worden, kan dat uiteraard ook. Tevens bieden we typische Maastrichtse bakkersspecialiteiten aan.

Assortiment

Brood, desem- en speltbroden uit eigen desembakkerij, broodjes, cake, vlaai, taart, gebak, stukgoed, hartige snacks, belegde broodjes en (fris)dranken.

Bakkerscafé en to go

In ons bakkerscafé geniet je samen van een vers belegd broodje, stuk gebak of kop koffie! Geen tijd? Neem een koffie of broodje-to-go!

Bestel online!

Je bestelt jouw favorieten nu eenvoudig online! Kies jouw ophaalpunt, selecteer de gewenste producten en besluit welk moment jou het best uitkomt om je bestelling op te halen. Reken veilig af online en daarna proef, ruik en ervaar je wat écht vers is. Bestel vóór 17:00 en haal je bestelling morgen al op in één van onze winkels.

Wij zijn verhuisd! 

Na maanden van voorbereiding en werkzaamheden zijn wij vanaf nu geopend op onze nieuwe locatie: de Wyckerbrugstraat nr.3! Wij zijn van een klein pand naar een prachtig groot, karakteristiek pand gegaan, waarbij wij nu veel meer ruimte hebben om jullie allemaal te ontvangen in onze nieuwe bakkerswinkel-bakkerscafé. ​

Openingstijden
maandag
08:00 - 18:00
dinsdag
08:00 - 18:00
woensdag
08:00 - 18:00
donderdag
08:00 - 18:00
vrijdag
08:00 - 18:00
zaterdag
08:00 - 18:00
zondag
08:00 - 18:00
Speciale dagen

Koningsdag:             08:00 - 15:00

Hemelvaart:             08:00 - 18:00

Pinksterzondag:        gesloten

Pinkstermaandag:     gesloten

medewerkers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Aniek Prickaerts

verkoopster

“Wat ik het leukste aan mijn werk vind is het contact met de mensen en de leuke band die ik met klanten opbouw. Natuurlijk ook de mooie winkel met lekkere producten en een fijne werksfeer. Wie wil er nou niet tussen al die lekkere producten werken? Mijn favoriete product is het miserablegebakje... gevolgd door een lekkere macron!"

Eveline Eummelen
Manager
Aniek Prickaerts
verkoopster

Wil bij ons komen werken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.