Vanaf 15 juli wijzigen in meerdere filialen onze openingstijden.

Kijk voor de nieuwe openingstijden op de pagina van jouw bakkerswinkel.

meer info
let op! voor vaderdag zijn er aangepaste bestel -en openingstijden!

Bestellen voor vaderdag: tot donderdag 13 juni, 16 uur voor vrijdag 14 juni EN zaterdag 15 juni. 15 juni tot 15 uur bestellen voor zondag 16 juni.

lees meer
let op! voor de paasdagen zijn er aangepaste bestel- en openingstijden

Tot donderdag 28-3 tot 16 uur kun je de bestelling plaatsen voor vrijdag 29-3 en zaterdag 30-3. Op vrijdag 29-3 tot 16 uur voor paaszondag 31-3.

Meer info
op woensdag 20 en donderdag 21 maart is onze bakkerswinkel in Wyck gesloten vanwege de verhuizing

op vrijdag 22 maart zullen wij feestelijk openen aan de Wycker Brugstraat 3!

let op! aangepaste openingstijden met carnaval

op maandag en dinsdag hebben wij een zondagsassortiment met een beperkte keuze aan grote broden

openingstijden
op zaterdag 20 jan vanaf 16:00u en zondag 21 jan de gehele dag zijn wij gesloten vanwege ons jaarlijks personeelsfeest!

Op maandag 22 januari staan we weer voor jullie klaar met verse broden, vlaaien en gebak!

lees meer
let op!

voor de feestdagen zijn er aangepaste bestel- en openingstijden

meer info
let op! voor de feestdagen zijn er aangepaste bestel- en openingstijden

tot vrijdag 29 december 16:00 kun je je bestelling plaatsen voor 30, 31 december & 2 januari

Meer info
over ons

de bakker van vroeger, anno nu

Wij bakken ambachtelijk brood, vlaai en gebak en presenteren dit op een eigentijdse wijze. In onze eigen bakkerswinkels in en rondom Maastricht laten wij je proeven, ruiken en ervaren wat echt vers is. We zorgen voor variatie, verrassing en veelzijdigheid.

Tom en Luc Paulissen

onze oorsprong

Bakkerij Paulissen is een moderne Maastrichtse bakkerij en kent een rijke familiehistorie. Fred Paulissen begon ooit als kruidenier en stond in 1981 samen met Marleen Paulissen aan de basis van bakkerijformule ’t Bakhoes. Veertig jaar en diverse bedrijfsovernames later is Bakkerij Paulissen de grootste bakkerij van Maastricht en omstreken, met tien bakkerswinkels in verschillende wijken in Maastricht en vestigingen in Cadier en Keer, Gulpen, Vaals en Stein. Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer. Broers Luc en Tom Paulissen werken dagelijks met passie om hun missie waar te maken. Wij willen de eigentijdse, ambachtelijke bakker voor zowel de particuliere als zakelijke markt in Zuid-Limburg zijn. De ruim 200 medewerkers vormen samen één grote familie.

zo werken wij, sluit jij je bij ons aan?

Wij investeren niet alleen in tevreden klanten en relaties, maar ook in goede medewerkers, zodat zij onze visie optimaal kunnen uitdragen en met plezier komen werken. Ook kijken we naar de markt en een goede geografische spreiding. Dit resulteert in een divers aanbod van bakkerswinkels: traditionele winkels voor brood en banket, winkels met horecagelegenheden en zelfbedieningswinkels. Binnen alle vakgebieden binnen ons familiebedrijf zoeken we naar gepassioneerde medewerkers die willen werken aan hun eigen ontwikkeling en aan onze gezamenlijke visie; de bakker van vroeger, anno nu.

wij zijn de bakker van vroeger, anno nu

Ontdek de magie van ons familiebedrijf.

de beste grondstoffen
In het uiterste zuiden van ’t land wordt met de beste grondstoffen gewerkt aan dátgeen wat de mens al eeuwenlang voedt en verbindt; Brood.
getransformeerd in onze bakkerij
Onze bakkers transformeren met eeuwenoud handwerk en hedendaagse techniek bloem, gist en water...
tot mooie deegwaren
Want alleen zo ontstaan het beste brood, het smakelijkste banket en de mooiste vlaaien. Onze centrale bakkerij is het kloppend hart van ons bedrijf. Daar waar de magie binnen ons familiebedrijf begint.
voor een glimlach
Samen zetten we ons elke dag in voor de beste service, kwaliteit en betrouwbaarheid van onze bakkersproducten. In onze eigen bakkerswinkels en bakkerscafés weet ons team élke dag weer een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren.
proef en ervaar wat écht vers is
Hoe alledaags en vanzelfsprekend brood en banket misschien ook lijkt, Bakkerij Paulissen maakt elk moment en elke hap bijzonder...En dat proef je!
Bekijk assortiment

"Onze kernwaarden zijn verankerd in ons bedrijf. Als een kompas dat richting geeft aan alles waar wij voor staan."

toegankelijk

Wij kenmerken ons als een laagdrempelig en informeel bedrijf. Wij willen de eigentijdse, ambachtelijke bakker zijn voor zowel de particuliere als zakelijke markt in Zuid-Limburg. Je vindt onze producten zowel in onze eigen bakkerswinkels als in supermarkten, horecagelegenheden maar ook scholen en zorginstellingen. Met onze ruime openingstijden en een moderne online bestelomgeving, staan wij 7 dagen per dag voor jou klaar.

toekomstgericht

Wij zijn een innovatief bedrijf dat luistert naar de klant en verantwoord investeert in de toekomst. Met een duidelijke visie op de toekomst groeien we, door ons te blijven onderscheiden. We doen dit met eigentijdse winkelformules die zorgen voor veel variatie, verrassing en veelzijdigheid. Maar ook met slimme processen waarbij wij vooral ook luisteren naar de ideeën van onze ruim 200 enthousiaste medewerkers.

verantwoord

Als familiebedrijf met een sterke lokale aanwezigheid, hechten wij veel waarde aan de wereld om ons heen. Wij werken samen met lokale leveranciers, verkleinen onze ecologische voetafdruk, doneren wekelijks producten en bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke werkplek. Daarnaast onderzoeken wij bij nieuwe kansen vooraf welke gevolgen dit zal hebben voor onze interne processen, leverbetrouwbaarheid en werkdruk en maken wij hier bewuste, goed doordachte keuzes in.

kwaliteit

Voor ons is kwaliteit geen belofte, maar een traditie.  Een via generaties doorgegeven samenspel van vakmanschap, innovatie én liefde voor het ambacht waarmee wij elk moment bijzonder maken... En dat proef je!

klanttevredenheid

Voor ons is kwaliteit geen belofte, maar een traditie.  Een via generaties doorgegeven samenspel van vakmanschap, innovatie én liefde voor het ambacht waarmee wij elk moment bijzonder maken... En dat proef je!

werkplezier

Met een optimistische en enthousiaste houding ten opzichte van je werk en je collega’s, ontstaat een plezierige werkomgeving. Wanneer je geniet van wat je doet, straal je positiviteit en voldoening uit. Niet alleen naar je collega's maar ook naar onze klanten.

samenwerken

“Alleen ga je sneller maar samen kom je verder”. Samen zetten wij ons in om onze gezamenlijke doelen te bereiken. Dit doen wij met respect voor elkaars verschillen en vertrouwen in ieders kwaliteiten.