over ons

de bakker van vroeger, anno nu

Wij bakken ambachtelijk brood, vlaai en gebak en presenteren dit op een eigentijdse wijze. In onze eigen bakkerswinkels in en rondom Maastricht laten wij je proeven, ruiken en ervaren wat echt vers is. We zorgen voor variatie, verrassing en veelzijdigheid.

Tom en Luc Paulissen

onze oorsprong

Bakkerij Paulissen is een moderne Maastrichtse bakkerij en kent een rijke familiehistorie. Fred Paulissen begon ooit als kruidenier en stond in 1981 samen met Marleen Paulissen aan de basis van bakkerijformule ’t Bakhoes. Veertig jaar en diverse bedrijfsovernames later is Bakkerij Paulissen de grootste bakkerij van Maastricht en omstreken, met negen bakkerswinkels in verschillende wijken in Maastricht en vestigingen in Cadier en Keer, Gulpen en Stein. Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer. Broers Luc en Tom Paulissen werken dagelijks met passie om hun missie waar te maken. Wij willen de eigentijdse, ambachtelijke bakker voor zowel de particuliere als zakelijke markt in Zuid-Limburg zijn. De ruim 150 medewerkers vormen samen één grote familie.

zo werken wij, sluit jij je bij ons aan?

Wij investeren niet alleen in tevreden klanten en relaties, maar ook in goede medewerkers, zodat zij onze visie optimaal kunnen uitdragen en met plezier komen werken. Ook kijken we naar de markt en een goede geografische spreiding. Dit resulteert in een divers aanbod van bakkerswinkels: traditionele winkels voor brood en banket, winkels met horecagelegenheden en zelfbedieningswinkels. Binnen alle vakgebieden binnen ons familiebedrijf zoeken we naar gepassioneerde medewerkers die willen werken aan hun eigen ontwikkeling en aan ons gezamenlijke visie; de bakker van vroeger, anno nu.

wij zijn de bakker van vroeger, anno nu

Ontdek de magie van ons familiebedrijf.

de beste grondstoffen
In het uiterste zuiden van ’t land wordt met de beste grondstoffen gewerkt aan dátgeen wat de mens al eeuwenlang voedt en verbindt; Brood.
getransformeerd in onze bakkerij
Onze bakkers transformeren met eeuwenoud handwerk en hedendaagse techniek bloem, gist en water...
tot mooie deegwaren
Want alleen zo ontstaan het beste brood, het smakelijkste banket en de mooiste vlaaien. Onze centrale bakkerij is het kloppend hart van ons bedrijf. Daar waar de magie binnen ons familiebedrijf begint.
voor een glimlach
Samen zetten we ons elke dag in voor de beste service, kwaliteit en betrouwbaarheid van onze bakkersproducten. In onze eigen bakkerswinkels en bakkerscafés weet ons team élke dag weer een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren.
proef en ervaar wat écht vers is
Hoe alledaags en vanzelfsprekend brood en banket misschien ook lijkt, Bakkerij Paulissen maakt elk moment en elke hap bijzonder...En dat proef je!
Bekijk assortiment

"Onze kernwaarden zijn verankerd in ons bedrijf. Het is onze dagelijkse leidraad voor onze strategische koers"

verantwoord

Als familiebedrijf met een sterke lokale aanwezigheid, hechten wij veel waarde aan de wereld om ons heen. Wij werken samen met lokale leveranciers, verkleinen onze ecologische voetafdruk, doneren wekelijks producten, sponsoren verenigingen en bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke werkplek.

toegankelijk

Wij vinden dat vers kwalitatief goed brood en banket voor iedereen toegankelijk moet zijn. We bakken in onze centrale bakkerij met alleen de beste grondstoffen. Vanuit deze centrale locatie leveren wij aan onze bakkerswinkels, supermarkten en diverse horecagelegenheden. Hierdoor blinken wij uit in prijs-kwaliteit.

toekomstgericht

Wij zijn een innovatief bedrijf dat luistert naar de klant en investeert in de toekomst. Wij zorgen voor variatie, verrassing en veelzijdigheid met onze eigentijdse winkelformules. Met een duidelijke visie op de toekomst groeien we, door ons te blijven onderscheiden. Met onze processen, onze producten en ons team van ruim 100 medewerkers.

klantvriendelijk

Wij hechten veel waarde aan gelukkige klanten. Samen zetten we ons elke dag in voor de beste service, kwaliteit en betrouwbaarheid van onze bakkersproducten. Het verschil maken onze winkelmedewerkers die élke dag weer een glimlach op het gezicht van onze klanten weten te toveren.