In het uiterste zuiden van ’t land wordt met de beste grondstoffen gewerkt aan dátgeen wat de mens al eeuwenlang voedt en verbindt; Brood. Welkom bij Bakkerij Paulissen.

Bij ons gaan Ambacht en Innovatie hand in hand. Onze bakkers transformeren met eeuwenoud handwerk en hedendaagse techniek bloem, gist en water tot mooie deegwaren. Want alleen zo ontstaan het beste brood, het smakelijkste banket en de mooiste vlaaien. Hoe alledaags en vanzelfsprekend brood en banket misschien ook lijkt, Bakkerij Paulissen maakt elk moment en elke hap bijzonder... En dat proef je!

Naar de bakkerswinkel, het bakkerscafé of snel langs het ophaalpunt?

Ons team staat 7 dagen per week klaar om duizenden mensen per dag te voorzien van verse producten die uitblinken in prijs én kwaliteit. In onze 9 bakkerswinkels in en rondom Maastricht zorgen wij voor variatie, verrassing en veelzijdigheid met onze eigentijdse winkelformules.

  • Bakkerswinkels (traditioneel en zelfbediening)
  • Bakkerscafés
  • Ophaalpunt en drive-thru (online bestellingen)

Onze winkels kenmerken zich door een ruim assortiment aan brood en banket, waar in veel gevallen ook belegde broodjes worden gemaakt en de mogelijkheid is om even rustig te gaan zitten voor een lekker stukje vlaai met koffie. In ons bakkerscafé kun je naast ons vertrouwde assortiment onder meer terecht voor een heerlijk ontbijt, een knapperige salade of verse kop soep. Uiteraard altijd met een mooi stuk brood erbij. Ga je voor gemak en snelheid? Bestel dan online en haal je bestelling af bij het ophaalpunt van jouw dichtstbijzijnde winkel of rijd langs onze drive-thru in Heugem.

Familiebedrijf

Bakkerij Paulissen is een moderne Maastrichtse bakkerij en kent een rijke familiehistorie. Met de formele toetreding van Luc en Tom Paulissen is in 2017 een belangrijke stap gezet in de overdracht van het familiebedrijf dat in 1981 is opgericht door Fred en Marleen Paulissen. Begin 2021 is het stokje definitief overgedragen aan de tweede generatie: Luc en Tom Paulissen.

Retail en horeca

De bakkerij aan de Slagmolen in Maastricht is het kloppend hart van ons bedrijf, maar ook het beginpunt van onze uitgestrekte keten. Daar waar de magie binnen ons familiebedrijf begint. Omdat wij onze broden en banket op één centrale locatie produceren, blinken wij uit in prijskwaliteit. De distributie regelen we zelf, zo kunnen wij garanderen dat onze producten elke dag vers in de schappen liggen.

Dagelijks leveren wij vers brood en banket aan Limburgse supermarkten en horeca. Ontdek hier het verhaal over ons Limburgs boterbroodje. Met een ondernemend oog werken we elke dag voor consument en bedrijf. Wij zijn innovatief, luisteren naar onze klant en zijn continue bezig onszelf te verbeteren. Met een duidelijke visie op de toekomst groeien we, door ons te blijven onderscheiden. Met onze processen, onze producten en ons team van ruim 100 medewerkers. Samenwerken? Neem contact met ons op!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als familiebedrijf met een sterke lokale aanwezigheid, hechten wij veel waarde aan de wereld om ons heen. Lees hoe wij dit doen op onze pagina over maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

nieuws

BBQ actie | Proef de zomer!
Anchor