bestel
online
proef de authenticiteit | sinds 1979

hét limburgs boterbroodje

Het recept werd in 1979 ontwikkeld in Maastricht en nog steeds genieten Limburgers dagelijks van dit unieke streekproduct. Wist je dat ons Limburgs boterbroodje het meest gegeten broodje uit de streek is?

Heb jij ons Limburgs boterbroodje ontdekt? Dit authentieke broodje is al jarenlang dé favoriet van Limburg.

Het recept werd in 1979 ontwikkeld in Maastricht en nog steeds genieten Limburgers dagelijks van dit unieke streekproduct. Wist je dat ons Limburgs boterbroodje het meest gegeten én gewaardeerde broodje uit de streek is?

Bakkerij Paulissen slaagt erin om het Limburgs boterbroodje in grote getallen te bakken zodat héél Limburg ervan kan genieten, zonder het authentieke recept dat decennia geleden ontwikkeld is aan te passen. De smaak is nog steeds hetzelfde als vroeger. En dat wordt gewaardeerd. Waar het allemaal vandaan komt? Uit het kloppend hart van ons bedrijf: onze moderne bakkerij in Maastricht. De plek waar we dag in dag uit met hart en ziel werken aan de beste, dagverse producten gemaakt van kwalitatieve ingrediënten. Bij Bakkerij Paulissen proef, ruik en ervaar je wat echt vers is. Wij zijn Bakkerij Paulissen. De bakker van vroeger, anno nu.

limburgs boterbroodje proeven?

Het Limburgs boterbroodje is verkrijgbaar in onze eigen bakkerswinkels en in diverse Limburgse supermarkten (Albert Heijn, Jumbo, Plus, Spar). Het broodje is in verschillende varianten en hoeveelheden beschikbaar (per stuk, zak 4, 6, 8 of 10 stuks):

bestel nu online!

Bestel snel en eenvoudig je favoriete producten online! Hoe werkt het? Kies het ophaalpunt, selecteer de gewenste producten, kies een geschikt afhaalmoment en betaal eenvoudig online. Bestellingen vóór 17:00 uur kunnen de volgende dag opgehaald worden in één van onze winkels of bij onze drive-thru in Heugem! Hier haal je je bestelde producten gemakkelijk en snel op vanuit je auto (vanaf nu 7 dagen per week geopend, met uitzondering van feestdagen).

Full name
Job title, Company name