let op! voor Pinksteren zijn er aangepaste bestel -en openingstijden! Pinkstermaandag zijn al onze winkels gesloten! Bakkerswinkel Wyck ook Pinksterzondag gesloten.

Bestellen voor Pinksteren: tot donderdag 19 mei, 16 uur voor vrijdag 17 mei EN zaterdag 18 mei. Vrijdag 17 mei tot 16 uur bestellen voor zondag 19 mei. Lees voor overige besteldeadlines:

lees meer
let op! voor de paasdagen zijn er aangepaste bestel- en openingstijden

Tot donderdag 28-3 tot 16 uur kun je de bestelling plaatsen voor vrijdag 29-3 en zaterdag 30-3. Op vrijdag 29-3 tot 16 uur voor paaszondag 31-3.

Meer info
op woensdag 20 en donderdag 21 maart is onze bakkerswinkel in Wyck gesloten vanwege de verhuizing

op vrijdag 22 maart zullen wij feestelijk openen aan de Wycker Brugstraat 3!

let op! aangepaste openingstijden met carnaval

op maandag en dinsdag hebben wij een zondagsassortiment met een beperkte keuze aan grote broden

openingstijden
op zaterdag 20 jan vanaf 16:00u en zondag 21 jan de gehele dag zijn wij gesloten vanwege ons jaarlijks personeelsfeest!

Op maandag 22 januari staan we weer voor jullie klaar met verse broden, vlaaien en gebak!

lees meer
let op!

voor de feestdagen zijn er aangepaste bestel- en openingstijden

meer info
let op! voor de feestdagen zijn er aangepaste bestel- en openingstijden

tot vrijdag 29 december 16:00 kun je je bestelling plaatsen voor 30, 31 december & 2 januari

Meer info
bestel
online

lekkers om af te bakken

Thuis genieten van optimale versheid? Kies dan voor onze afbak favorieten!

Om thuis optimaal van vers brood en ander lekkers te genieten, kunnen sommige producten thuis afgebakken worden. Om jou een handje te helpen, adviseren wij jou om onderstaand afbakadvies voor een voorverwarmde oven te volgen:

  • Pasteibakjes: 160 °C gedurende 8 tot 10 min;
  • Croissants (bevroren): 175 °C gedurende 18 tot 20 min;
  • Chocoladebroodjes (bevroren): 175 °C gedurende 18 tot 20 min;
  • Hartige snacks (groot): 180 °C gedurende 8 tot 10 min;
  • Hartige snacks (mini): 180 °C gedurende 5 tot 7 min;
  • Spek & ei broodje: 180 °C gedurende 5 tot 7 min;
  • Desem broodjes/stokjes: 200 °C gedurende 4 tot 6 min;
  • Stokbrood(jes): 200 °C gedurende 4 tot 6 min;
  • Overige harde broodjes: 180 °C gedurende 10 tot 12 min.

Smakelijk eten!

Full name
Job title, Company name
Saucijzenbroodje [70110]