let op! voor vaderdag zijn er aangepaste bestel -en openingstijden!

Bestellen voor vaderdag: tot donderdag 13 juni, 16 uur voor vrijdag 14 juni EN zaterdag 15 juni. 15 juni tot 15 uur bestellen voor zondag 16 juni.

lees meer
let op! voor de paasdagen zijn er aangepaste bestel- en openingstijden

Tot donderdag 28-3 tot 16 uur kun je de bestelling plaatsen voor vrijdag 29-3 en zaterdag 30-3. Op vrijdag 29-3 tot 16 uur voor paaszondag 31-3.

Meer info
op woensdag 20 en donderdag 21 maart is onze bakkerswinkel in Wyck gesloten vanwege de verhuizing

op vrijdag 22 maart zullen wij feestelijk openen aan de Wycker Brugstraat 3!

let op! aangepaste openingstijden met carnaval

op maandag en dinsdag hebben wij een zondagsassortiment met een beperkte keuze aan grote broden

openingstijden
op zaterdag 20 jan vanaf 16:00u en zondag 21 jan de gehele dag zijn wij gesloten vanwege ons jaarlijks personeelsfeest!

Op maandag 22 januari staan we weer voor jullie klaar met verse broden, vlaaien en gebak!

lees meer
let op!

voor de feestdagen zijn er aangepaste bestel- en openingstijden

meer info
let op! voor de feestdagen zijn er aangepaste bestel- en openingstijden

tot vrijdag 29 december 16:00 kun je je bestelling plaatsen voor 30, 31 december & 2 januari

Meer info
bestel
online

thuis genieten van optimaal verse broodjes en snacks?

Probeer onze broodjes om zelf af te bakken dan eens!

Wil jij thuis genieten van optimale versheid, en over een paar dagen nog heerlijk kunnen smullen van de broodjes of snacks die jij vandaag bij ons koopt? Probeer ons assortiment om zelf af te bakken dan eens! Om jou een handje te helpen met het afbakken van deze producten, adviseren wij jou om onderstaand afbakadvies te volgen. Verwarm je oven wel altijd al even voor!

  • Croissants (bevroren): 175 °C gedurende 18 tot 20 min;
  • Chocoladebroodjes (bevroren): 175 °C gedurende 18 tot 20 min;
  • Hartige snacks (groot): 180 °C gedurende 8 tot 10 min;
  • Spek & ei broodje: 180 °C gedurende 5 tot 7 min;
  • Desem broodjes/stokjes: 200 °C gedurende 4 tot 6 min;
  • Stokbrood(jes): 200 °C gedurende 4 tot 6 min;
  • Overige harde broodjes: 180 °C gedurende 10 tot 12 min;
  • Pasteibakjes: 160 °C gedurende 8 tot 10 min.

Smakelijk eten!

Full name
Job title, Company name