let op! voor Pinksteren zijn er aangepaste bestel -en openingstijden! Pinkstermaandag zijn al onze winkels gesloten! Bakkerswinkel Wyck ook Pinksterzondag gesloten.

Bestellen voor Pinksteren: tot donderdag 19 mei, 16 uur voor vrijdag 17 mei EN zaterdag 18 mei. Vrijdag 17 mei tot 16 uur bestellen voor zondag 19 mei. Lees voor overige besteldeadlines:

lees meer
let op! voor de paasdagen zijn er aangepaste bestel- en openingstijden

Tot donderdag 28-3 tot 16 uur kun je de bestelling plaatsen voor vrijdag 29-3 en zaterdag 30-3. Op vrijdag 29-3 tot 16 uur voor paaszondag 31-3.

Meer info
op woensdag 20 en donderdag 21 maart is onze bakkerswinkel in Wyck gesloten vanwege de verhuizing

op vrijdag 22 maart zullen wij feestelijk openen aan de Wycker Brugstraat 3!

let op! aangepaste openingstijden met carnaval

op maandag en dinsdag hebben wij een zondagsassortiment met een beperkte keuze aan grote broden

openingstijden
op zaterdag 20 jan vanaf 16:00u en zondag 21 jan de gehele dag zijn wij gesloten vanwege ons jaarlijks personeelsfeest!

Op maandag 22 januari staan we weer voor jullie klaar met verse broden, vlaaien en gebak!

lees meer
let op!

voor de feestdagen zijn er aangepaste bestel- en openingstijden

meer info
let op! voor de feestdagen zijn er aangepaste bestel- en openingstijden

tot vrijdag 29 december 16:00 kun je je bestelling plaatsen voor 30, 31 december & 2 januari

Meer info

vakmanschap door onze ogen

Iets waar wij veel waarde aan hechten is vakmanschap. Wij willen ons brood en banket alleen met de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Wij zijn daarom ook erg benieuwd naar de individuele invulling die team Bakkerij Paulissen aan het woord vakmanschap geeft. Daarom vragen wij iedere maand aan één collega wat vakmanschap voor hem of haar betekent.

Bakker Wil

"Ik vind het mooi dat je van niets een heerlijk gebakje of brood kunt maken, door bijvoorbeeld bloem en boter te gebruiken, en uiteraard je fantasie. Iedereen hier in de bakkerij is natuurlijk ook anders, maar je leert van elkaar en komt zo samen tot een mooi eindproduct. Wat hier ook nog aan bijdraagt is de gouden combinatie van het eren van de traditie van het ambacht en een moderne en eigentijdse kijk op zaken.”

Bakker Bas

“Ik ben heel trots wanneer ik zelf in de bakkerswinkels rondloop, en klanten hoor praten over hoe lekker ze dat brood of dat gebakje vinden. Dat is wat vakmanschap voor mij is. En dat zijn de vroege diensten die ik samen met het team draai helemaal waard. Een grapje tussen het bakken door maken op de vroege ochtend? Dat hoort er natuurlijk ook bij!"

Filiaalleidster Eveline

"Met passie vertellen over onze verse bakkersproducten, en klanten met een glimlach naar buiten laten gaan: dat is vakmanschap op z'n mooist. Ik vind het belangrijk dat klanten zich gehoord voelen in onze bakkerswinkel, en dat we een gezellig praatje kunnen maken met elkaar. In dat opzicht zijn onze klanten een onmisbaar onderdeel van vakmanschap. Dat geldt overigens ook voor collega's. De collegialiteit en er oog voor hebben wanneer het nodig is om even bij te springen, dat maakt het. En dat draagt allemaal bij aan de warme en uitnodigende sfeer in onze bakkerswinkel."

Verkoopmedewerker en jubilaris Marleen

"Ik ben heel trots om een jubilaris van dit bakkersbedrijf te mogen zijn. Ik heb het bedrijf enorm zien groeien, aangezien ik in Daalhof, het allereerste filiaal, gestart ben. Daar begon ik samen met Fred en Marleen, de eerste generatie die aan het roer van Bakkerij Paulissen stond. Onlangs is alweer de 10e bakkerswinkel geopend, een echte mijlpaal. Ik geloof dat ze dit succes mede bereikt hebben door altijd open te staan voor nieuwe ideeën en door de mening van anderen aan te horen."

HR Manager Bas

"Vakmanschap gaat voor mij verder dan alleen specifieke vakinhoudelijke kennis en kunde. Vooral wanneer je met plezier doet waar je goed in bent komt de echte vakman óf vakvrouw naar boven. Dit heeft er samen met de kunst van het ondernemerschap -wat dit familiebedrijf kenmerkt- aan bijgedragen dat wij al lang niet meer het ‘bakkertje op de hoek’ zijn. Maar ook zeker geen industriële bakkerij waar productiematig wordt gewerkt en broden en vlaaien van de lopende band komen. Precies dat maakt ons in de regio uniek én onderscheidend. Wij dragen dan ook met trots uit ‘De bakker van vroeger, anno nu' te zijn."

Hoofd bakkerswinkels Sabine

"Vakmanschap is veelzijdig voor mij. Vakmanschap is trots zijn op de producten die je bakt, vervoert of verkoopt. Vakmanschap is ervoor zorgen dat klanten met veel plezier naar onze bakkerswinkels komen. Maar vakmanschap is ook van iedere fase van de productreis weten wat er met het product gebeurt, en niet alleen op de hoogte zijn van de fase waar jij verantwoordelijkheid voor draagt. Dat is ook vakmanschap, en dat vormt de kracht van Bakkerij Paulissen."

Full name
Job title, Company name