Vanaf 15 juli wijzigen in meerdere filialen onze openingstijden.

Kijk voor de nieuwe openingstijden op de pagina van jouw bakkerswinkel.

meer info
let op! voor vaderdag zijn er aangepaste bestel -en openingstijden!

Bestellen voor vaderdag: tot donderdag 13 juni, 16 uur voor vrijdag 14 juni EN zaterdag 15 juni. 15 juni tot 15 uur bestellen voor zondag 16 juni.

lees meer
let op! voor de paasdagen zijn er aangepaste bestel- en openingstijden

Tot donderdag 28-3 tot 16 uur kun je de bestelling plaatsen voor vrijdag 29-3 en zaterdag 30-3. Op vrijdag 29-3 tot 16 uur voor paaszondag 31-3.

Meer info
op woensdag 20 en donderdag 21 maart is onze bakkerswinkel in Wyck gesloten vanwege de verhuizing

op vrijdag 22 maart zullen wij feestelijk openen aan de Wycker Brugstraat 3!

let op! aangepaste openingstijden met carnaval

op maandag en dinsdag hebben wij een zondagsassortiment met een beperkte keuze aan grote broden

openingstijden
op zaterdag 20 jan vanaf 16:00u en zondag 21 jan de gehele dag zijn wij gesloten vanwege ons jaarlijks personeelsfeest!

Op maandag 22 januari staan we weer voor jullie klaar met verse broden, vlaaien en gebak!

lees meer
let op!

voor de feestdagen zijn er aangepaste bestel- en openingstijden

meer info
let op! voor de feestdagen zijn er aangepaste bestel- en openingstijden

tot vrijdag 29 december 16:00 kun je je bestelling plaatsen voor 30, 31 december & 2 januari

Meer info

welkom in onze bakkerswinkel in de Maastrichtse wijk Heer!

Zien wij jou snel in De Leim?

In de Maastrichtse wijk Heer, in winkelcentrum De Leim, vind je een van onze moderne bakkerswinkels met een eigen desembakkerij, waar handgemaakte desem- en speltbroden worden gebakken. Dagelijks kun je bij ons terecht voor pure en ambachtelijke broden, broodjes, Limburgse vlaaien, taarten, gebak en snacks. ​

Ook is er een bakkerscafé gelegen in onze bakkerswinkel, waar je voor of na het winkelen kunt genieten van een vers belegd broodje of een stuk vlaai met een heerlijke kop koffie. Jouw broodje of koffie meenemen kan natuurlijk ook!

Filiaalleider Annemiek

Onlangs spraken wij met filiaalleider Annemiek over onze bakkerswinkel in De Leim. “De kracht van onze bakkerswinkel in De Leim is enorm veelzijdig. We hebben hier natuurlijk een kleine desembakkerij, waarbij klanten zelf kunnen zien hoe het brood hier gemaakt wordt. In het weekend worden er desem dinerbroodjes en vloer cadetten gebakken die alleen in deze winkel verkocht worden. Vragen over onze broden kunnen ook direct aan de bakker gesteld worden, dat waarderen de klanten. Daarnaast ligt er ook een ‘speel bakkerij’ in het bakkerscafé, wat ouders toelaat om een kopje koffie te drinken terwijl de kleintjes met elkaar spelen. Dit is voor vaste klanten zeker een reden om terug te komen. Ook kunnen klanten in de lente- en zomerperiode buiten genieten op het terras”, geeft Annemiek aan.

“Maar natuurlijk zou dit allemaal niet mogelijk zijn zonder ons fijne team. We kunnen allemaal beamen dat we veel werkplezier op de vloer ervaren. Ook buiten het werk om hebben we nog contact met elkaar. Zo gaan we samen sporten. Zie het als een vorm van teambuilding!”, aldus Annemiek.

En waar we Annemiek ‘s nachts voor wakker mogen maken? “De kruisbessenvlaai met gebrand schuim. En mijn kleine voor het tijger tarwe, daar smult ze van.”

Een impressie

Full name
Job title, Company name