Vanaf 15 juli wijzigen in meerdere filialen onze openingstijden.

Kijk voor de nieuwe openingstijden op de pagina van jouw bakkerswinkel.

meer info
let op! voor vaderdag zijn er aangepaste bestel -en openingstijden!

Bestellen voor vaderdag: tot donderdag 13 juni, 16 uur voor vrijdag 14 juni EN zaterdag 15 juni. 15 juni tot 15 uur bestellen voor zondag 16 juni.

lees meer
let op! voor de paasdagen zijn er aangepaste bestel- en openingstijden

Tot donderdag 28-3 tot 16 uur kun je de bestelling plaatsen voor vrijdag 29-3 en zaterdag 30-3. Op vrijdag 29-3 tot 16 uur voor paaszondag 31-3.

Meer info
op woensdag 20 en donderdag 21 maart is onze bakkerswinkel in Wyck gesloten vanwege de verhuizing

op vrijdag 22 maart zullen wij feestelijk openen aan de Wycker Brugstraat 3!

let op! aangepaste openingstijden met carnaval

op maandag en dinsdag hebben wij een zondagsassortiment met een beperkte keuze aan grote broden

openingstijden
op zaterdag 20 jan vanaf 16:00u en zondag 21 jan de gehele dag zijn wij gesloten vanwege ons jaarlijks personeelsfeest!

Op maandag 22 januari staan we weer voor jullie klaar met verse broden, vlaaien en gebak!

lees meer
let op!

voor de feestdagen zijn er aangepaste bestel- en openingstijden

meer info
let op! voor de feestdagen zijn er aangepaste bestel- en openingstijden

tot vrijdag 29 december 16:00 kun je je bestelling plaatsen voor 30, 31 december & 2 januari

Meer info

welkom in onze bakkerswinkel in de Maastrichtse wijk Wyck!

Zien wij jou snel in Wyck?

Gelegen in hartje Maastricht, in het bruisende stadsdeel Wyck, kun je 7 dagen per week terecht bij onze bakkerswinkel aan de Wycker Brugstraat 3 voor verse broden, ambachtelijke taarten en gebak en Limburgse vlaaien. Onze bakkerswinkel wordt gekenmerkt door een open selfservice karakter, typische Maastrichtse specialiteiten en een gezellig bakkerscafé. Brood en broodjes worden in zelfbediening aangeboden. Op deze manier kun je meteen gaan ‘winkelen’: neem zelf de broden uit de schappen en snij zelf het brood met de broodsnijmachine op 3 verschillende diktes. Als je liever geholpen wil worden, kan dat uiteraard ook.

Filiaalleider Nena

Onlangs spraken wij met filiaalleider Nena over onze bakkerswinkel in Wyck, die sinds kort op een nieuwe locatie in dit snel groeiende stadsdeel ligt. ​

“Werken in een ambachtelijke winkel die zo bruisend is als deze met een team dat volledig op elkaar ingespeeld is, dat geeft mij als filiaalleider enorm veel energie. De hulp die we van elkaar krijgen, weten wanneer we voor elkaar moeten invallen, en voor de volle 100% betrokken zijn bij elkaar en de winkel, dat is heel mooi. Dat hebben we ook gezien met alle voorbereidingen voor de opening van de nieuwe winkel. Een half jaar lang hebben we samen met het volledige projectteam van Wyck de schouders eronder gezet om een groot succes van deze nieuwe winkel te maken. De eerste drie weken in de winkel op onze nieuwe locatie zijn het bewijs dat dit geslaagd is. Zeker met de toevoeging van het bakkerscafé stroomt de winkel dagelijks vol. Net als op onze vorige locatie, weten veel toeristen ons hier te vinden. Belgische, Franse, Duitse, Spaanse en soms zelfs Amerikaanse klanten zijn dol op onze cranberrybroodjes. Die vliegen als warme broodjes over de toonbank. Klanten vinden het ook leuk dat de winkel gedeeltelijk een zelf-service concept heeft. Stukgoed, harde en zachte broodjes en producten om zelf af te bakken worden in zelfbediening aangeboden. Dat maakt onze winkel uniek”, aldus Nena.​

En waar we Nena ‘s nachts voor wakker mogen maken? “De frikandelrol, ik ga dan toch voor hartig.”​

Een impressie

Full name
Job title, Company name